Luchtop

Na de start van LuchtOp in 2017  heb ik ruim 5 jaar ademtraining gegeven aan particulieren

Gedreven vanuit mijn eigen ervaring en gepassioneerd door alle kennis die ik op heb gedaan over de ademhaling heb ik dit met veel plezier gedaan.

Daarnaast ontwikkelde ik al snel workshops en trainingen voor andere coaches en trainers over Gezond Ademen, omdat de vraag ernaar zo groot was.

Sinds ik met mijn man naar de Vogezen in Frankijk ben verhuisd, is mijn manier van werken veranderd. LuchtOp gaat daarom verder onder de naam OERademen.

Samen met Jill en Marleen vorm ik team OERademen en verzorgen we o.a. trainingen voor professionals op verschillende plekken in Nederland (te volgen met STAPbudget).

Privé ademcursussen in Nederland of online geef ik dus niet meer. Wel verzorg ik op aanvraag OERadem vakanties voor particulieren in de Vogezen.

OERadem vakanties

voor particulieren

Waar kun je beter aan de slag met je ademhaling dan in de Franse Vogezen? Daar waar de heuvels groen zijn, je door de bomen het bos niet meer ziet en de lucht helder en fris is!

 

privé oeradem vakantie

Je huurt onze gîte voor één week en kunt hier overnachten met 1 tot 6 personen. Hierbij boek je een OERadem cursus voor één persoon. We gaan op 5 dagen 2 uur per dag aan de slag. De rest van de tijd kun je alleen of met familie/vrienden genieten van de omgeving.
Kosten : € 1150,-
inclusief: verblijf, 5x 2 uur ademtraining voor 1 persoon, cursusmateriaal, online training
liever intensiever aan de slag: boek 5 extra trainingsuren voor 1 persoon erbij voor € 200,-

duo oeradem vakantie

Je huurt onze gîte voor één week en kunt hier overnachten met 2 tot 6 personen. Hierbij boek je een OERadem cursus voor twee personen. We gaan op 5 dagen 2 uur per dag aan de slag. De rest van de tijd kunnen jullie samen of met familie/vrienden genieten van de omgeving.
Kosten : € 1450,-
inclusief: verblijf, 5x 2 uur ademtraining voor 2 personen, cursusmateriaal, online training
liever intensiever aan de slag: boek 5 extra trainingsuren erbij voor 2 personen voor € 300,-

groeps oeradem vakantie

Wil je met meer dan 2 personen de LuchtOp cursus volgen: elke extra persoon kost € 200,- extra voor een standaard cursus.

Tijdens de OERadem vakanties verblijf je in ons vakantie-appartement (gîte genoemd in het Frans) genaamd: La Vision en Vosges. Het ligt net buiten het dorpje Xamontarupt,  ongeveer halfweg tussen Epinal en Gérardmer. Vanuit het terras kijk je heerlijk uit over de groene heuvels en vanaf de gîte kun je zo de natuur in wandelen. 

Naast het werk met OERademen schrijf ik blogs over ademen en over wonen in Frankrijk, wandel ik veel in onze prachtige omgeving, verhuur ik samen met mijn man een vakantie-appartement, ben ik in mijn moestuintje te vinden en geniet ik zoveel mogelijk van het leven.

Heb je een vraag voor mij? Wil je een aanvraag doen voor OERadem vakantie? Neem gerust contact op!

Marijke van Goch – van Gend
info@oerademen.nl
0031 6 22 84 14 46